Outfit | See through kimono

Deze kimono is toch wel een van mijn favoriete basics. Perfect voor het ‘tussen-weer’, de laatste wannabe zomerdagen, het beginnende najaar met wat mini zonnestralen. Het see through stofje is stoer en en chic tegelijk! En hij is zwart. Op een of andere manier heb ik een zwak voor zwarte kleding. Ik besef me ook nu pas hoe kleurloos deze outfit is, haha! Kimono, high waisted skinny jeans: H&M | Striped crop top, shoes: Primark 

Photography: Guido de Graaf www.gdgfoto.nl 

Delen is lief

9 gedachten over “Outfit | See through kimono

  1. Love it! Ik heb ook een kimono maar draag 'm eigenlijk nooit zo op een spijkerbroek, toch eens proberen haha. En verliefd op je schoenen!
    romymorgan.wordpress.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven