Want to wear | 4 denim styles

Dat iedereen dit seizoen helemaal on-trend is met een spijkerbroek weten we ondertussen wel. Toch? Maar welke modellen zijn er nu in? Hoe hoog moet de taille, welke scheuren of patches zijn cool, komen die wijde pijpen nou serieus weer terug en (het aller belangrijkste) hoe kan ik die fashion must haves nou combineren? Mocht je een van die levensvragen herkennen, dan heb ik goed nieuws! In deze post laat ik 4 verschillende outfits zien met 4 verschillende denim broeken. Oh en nog even een leuk detail. Al deze kleding komt van de webshop van Esprit! Dus mocht je helemaal onder de indruk zijn van mijn combineer skills, kun je de hele outfit via één website inslaan haha! Graag gedaan 😉

Dus om antwoord te geven op al die brandende vragen: de hoge taille broeken blijven voorlopig nog wel even (YES! Ook al was het niet zo, ik blijf ze dragen. Wat een uitvinding!), maar ook de normale mid-waist is prima. Een broek vol met gaten, scheuren en patches voor die zogenaamde versleten knieën is ook het aankomende najaar weer helemaal hot. De flared jeans is nog steeds hard bezig om door te breken bij het grote publiek. En als laatste moet je vooral een exemplaar in je kast hebben met het woordje mom- boyfriend- of girlfriend- ervoor.

*


Delen is lief

7 gedachten over “Want to wear | 4 denim styles

  1. AAAAAAAH leuk! Vooral die spullen met die oogjes, briljant! Die wil ik!!! En ik heb laatst voor het eerst een broek met wijde pijpen aangeschaft. Het is ook nog eens een high waist – zo fijn!

    ♥♥♥

  2. Geweldig gecombineerd en wauw ik heb Esprit zwaar onderschat..mooie kleding hebben ze.. en helemaal in trend te combineren! En inderdaad deze vier exemplaren moet je gewoon in je kast hebben hangen als basics..dan kan je er alle kanten mee op als je net zoals ik niet in een 'style' hokje te plaatsen bent.

    Liefs Fonny
    eleventh-eleven.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven