Outfit | Black Timberland boots

Make people stare zwarte Timberland boots etrias blogger outfit geruite rokje

Een rokje combineren met stoere boots – ik vind het tof! Vandaag vertel ik jullie graag over mijn twee nieuwe aanwinsten. Het geruite mini rokje is niet van een bepaald merk en komt óók niet uit een winkel. Hèh? Mijn lieve moeder heeft deze namelijk zelf gemaakt! Het was even zoeken, maar uiteindelijk hebben we deze stof gevonden op de markt. Is hij niet gaaf geworden?!

Daarnaast draag ik mijn nieuwe Timberland boots. Toen ik nog op de middelbare school zat (feeling old already..), waren de enige echte honingbruine schoenen helemaal hot. Alle populaire meisjes én jongens liepen er mee rond. En precies om die reden hoefde ik ze al niet meer te hebben. Niet omdat ik ze niet mooi vond, maar omdat letterlijk iedereen ze had. Daar moet ik nog steeds aan denken als ik deze classics voorbij zie komen, haha. Vorige week kwam ik erachter dat deze veterlaarzen ook gewoon verkrijgbaar zijn in het zwart. Deze zijn zelfs nog veel leuker! Zeker omdat de zool ook helemaal donker is. Ik heb er tot nu toe nog niemand mee zien lopen. Wist jij eigenlijk al dat deze versie ook bestond? 


Trui met ruches: H&M | Geruite rokje: DIY projectje van m’n moeder | Ketting met staafje: Primark | Crossbody tas: Moschino via Duifhuizen* | Zwarte 6’’ Premium Timberland boots: Onlybrands*

Make people stare zwarte Timberland boots etrias blogger outfit geruite rokje
Make people stare zwarte Timberland boots etrias blogger outfit geruite rokje
Make people stare zwarte Timberland boots etrias blogger outfit geruite rokje
Make people stare zwarte Timberland boots etrias blogger outfit geruite rokje

Fotografie: Gerard Maalderink

Make people stare zwarte Timberland boots etrias blogger outfit geruite rokje

Delen is lief

15 gedachten over “Outfit | Black Timberland boots

  1. Zo leuk! Ik heb laatst ook dat soort schoenen gekocht! De mijne zijn paars (al noemt m'n moeder het nog steeds bordeauxrood). Jammer genoeg zijn de mijne dan weer niet van hele goede kwaliteit en merk ik tijdens het lopen dat ze niet zo goed aansluiten. Máár ik blijf ze toch heel leuk vinden 😉

  2. Super leuke outfit, wat tof dat je moeder dat rokje zelf heeft gemaakt! En ik heb zwarte Timberlands nog niet eerder gezien, maar vind ze wel veel stoerder dan de classic bruine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven