Jo in Milano #04 | Shooting

Mijn derde week hier is begonnen. De chaos -genaamd fashion week- schijnt nu al te beginnen. Meer castings, minder planning, meer onzekerheid. Het is al een paar keer voorgekomen dat ik gebeld werd met de mededeling: ‘You have to go to the casting NOW! Run!’ Oh eh okay, geen probleem. Ik was net bezig met mijn lunch, maar ik eet mijn kaas onderweg wel op. (Echte Hollander he, ik moet gewoon kaas eten.) Eigenlijk moet je er binnen een half uurtje zijn, terwijl het een uur reizen is. Maar dat maakt niet uit. Doen we gewoon. In deze fashion wereld is iedereen laat en alles vaag, dus we passen ons wel aan 🙂 Ondertussen zijn er ook weer nieuwe modellen in ons appartement gekomen. Van Canada tot aan Litouwen. Saai is het hier zeker niet! Maar om even uitleg te geven bij deze nieuwe foto’s… Ze zijn vorige week geschoten door fotograaf Federico del Bianco. Super leuke testshoot en een relaxte gast. Daarnaast ben ik natuurlijk erg blij met deze nieuwe beelden voor in mijn book! 🙂 Op instagram konden jullie ook al zien dat mijn sedcards geprint zijn. Ik ben weer ready voor de castings!

Photography: Federico del Bianco | Model: Joanne M 


Delen is lief

8 gedachten over “Jo in Milano #04 | Shooting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven