Personal | Even bijkletsen

Veel mensen vragen zich af wat ik nu eigenlijk doe, aangezien ik geslaagd was voor de opleiding modestyling. Hierna heb ik lekker vakantie gehouden. In de laatste weken (laatste weken van wat? in principe had ik eeuwig vakantie, maar ik bedoel in de laatste weken van de ‘normale’ vakantie) ben ik opzoek gegaan naar een baan. Ik heb heel veel gesolliciteerd en dat is helaas niets geworden. Heel toevallig kwam ik ineens op de site van Another Academy terecht. Een paar dagen later ben ik naar de open dag geweest en heb ik besloten om alsnog een opleiding te gaan volgen. Een week erna begonnen de lessen in Amsterdam al. Op zaterdag. Inderdaad, ik ben doordeweeks druk met verslagen/moodboards/ideeën uitwerken en ga in het weekend naar school. Dat is wel even wennen.

Het is een cursus van 16 weken die gericht is op portfolio opbouw. Het is de bedoeling dat je na deze weken met veel modegeschiedenis en drie modeproducties, de styling wereld binnen kan rollen. En dat is nou precies mijn bedoeling! Het gaat een stuk drukker worden dan vorig jaar, ondanks dat het nog geen half jaartje duurt. Ik ga er vanuit dat ik nog wel kan blijven bloggen. Gewoon op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. Naast school en mijn blog heb ik natuurlijk ook nog andere dingen te doen. Af en toe loop ik een modeshow, sta ik model bij een fotoshoot of ga ik naar een leuk event. Er gaat allemaal veel tijd in zitten, maar het is zo leuk! Aanstaande dinsdag ga ik naar de opening van de Primark in Arnhem! Leuk dat er nu ook eentje bij mij in de buurt komt. Het is sowieso een leuke stad om te shoppen 😉 Welke bloggers zijn er nog meer aanwezig? Wie weet tot dan!

Delen is lief

6 gedachten over “Personal | Even bijkletsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven