Outfit | Baby, it’s cold outside

Outfit foto’s vanuit Milaan, hoe leuk is dat?! Ismaele Bulla (fotograaf waar ik in NL een testshoot mee deed) was zo aardig om wat foto’s van mij te schieten! Thankssss 🙂 Zoals je ziet is het de laatste tijd heel koud hier! Inclusief regenbuien en een grijze lucht. Helaas. Gelukkig heb ik mijn oh-zo-fijne winterjas en sjaal meegenomen!


Coat: Weekday | Top, jeans: H&M | Shoes: Dr. Martens

Photography: Ismaele Bulla


Delen is lief

5 gedachten over “Outfit | Baby, it’s cold outside

  1. Heeii! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Kijk op mijn blog om te zien wat je moet doen 🙂
    carmeninzweden.blogspot.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven