New in | Polette glasses

Regelmatig kijken mensen mij verbaasd aan wanneer ik een bril op heb. Ze vragen of hij wel echt is en sinds wanneer ik die in godsnaam nodig heb. Dit komt doordat ik ze eigenlijk niet vaak draag. Ik ben al jaren brildragend, maar heb -had- slechts 3 monturen om mee af te wisselen. Vaak combineert het niet zo lekker met mijn outfit of voel ik ‘m gewoon niet die dag. (Als je begrijpt wat ik bedoel…) Het liefst zou ik 30 brillies willen hebben! Jammer genoeg is dat niet echt realistisch, want: duur. MAAR! Eindelijk zijn er mensen die deze struggles begrijpen, namelijk de mensen van Polette! Polette is een online brillenwinkel met ongelofelijk veel trendy glazen voor op je neus. Ze hebben maar liefst 900+ design monturen in hun collectie! Wow. Ze zijn niet alleen ondernemers, maar ook echte modeliefhebbers. En het beste van alles is dat je al een exemplaar kunt bestellen voor €6,99!

Hoe dan?

Polette zorgt ervoor dat je tot wel 80% kunt besparen op je bril. Dit hebben ze voor elkaar gekregen door hun geniale concept. Ze werken namelijk zonder tussenpartijen. Er komt dus geen groothandelaar of importeur aan te pas! Het gaat dus niet ten koste van de kwaliteit. Great!

Mijn ervaring met Polette

Precies zoals je op foto hierboven ziet: positief! Ik ben helemaal blij! De service is top, net als de bril. Hij zit trouwens heel fijn en ook de sterkte is goed. Ik heb in de winkel een gratis oogmeting gedaan en heb op mijn gemak zo’n 100 monturen gepast. Dit is trouwens super handig! Polette is dan wel een online shop, maar je kunt alles echt aanraken en proberen in hun winkel in Amsterdam. En wat verder nog leuk is om te weten: ze verkopen ook zonnebrillen! Alvast veel shopplezier 😉


Delen is lief

6 gedachten over “New in | Polette glasses

 1. Dankjewel! 🙂
  Ik draag normaal alleen m'n bril tijdens het autorijden, want dan is het ECHT wel nodig. Maar nu ik zo'n mooie erbij heb zal ik 'm ook sneller gaan dragen voor de lol haha (terwijl het dan trouwens ook wel nuttig is om scherp te zien :p )

 2. Ik heb precies hetzelfde probleem :') Omdat ik mijn bril niet "echt" nodig heb draag ik em ook lang niet altijd, en elke keer als ik iemand tegenkom wanneer ik hem wel op heb hoor ik weer de welbekende "hè, sinds wanneer heb jij een bril?"
  Maar deze bril is écht heel tof! Staat je ook heel goed 😀

 3. Wauw, hij is tof! Heb precies zo iets maar dan in een zonnebril! En duur is het idd helemaal niet 🙂

 4. Oeeeh ik wil zoo graag zo'n polette bril 🙂 Deze staat je echt heel mooi (net als die broek). Misschien ga ik wel een keer naar de polette winkel 🙂

 5. Ik heb naast mijn lenzen eigenlijk maar 1 bril en ik ben hem helemaal zat dus ik ga hier meteen even kijken!
  Deze bril staat je echt super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven