New in | Perfect pumps

Zwarte pumps met hoge hak van Invito

Simpele zwarte pumps die goed zitten, zijn nog behoorlijk lastig om te vinden. Je moet maar net het geluk hebben dat je ze tegenkomt. Vaak zijn ze te laag, de hak is te dun, het model is te breed of je maat is uitverkocht. Mijn oude basic pumps had ik al vanaf 2010 en zijn nu wat te klein. Deze nieuwe heb ik gekocht van mijn fashioncheques. Voor €50 stonden ze bij de Invito. Ze zijn bijna mat zwart, heel mooi! De hak is ongeveer 13 centimeter hoog.

Zwarte pumps met hoge hak van Invito
Zwarte pumps met hoge hak van Invito
Zwarte pumps met hoge hak van Invito

Ik heb ook gel zooltjes erbij gekocht die je erin kunt plakken. In de winkel kon ik ze uitproberen en het zit toch wel veel fijner! Na een tijdje past het zooltje zich aan aan de vorm van je voet. Als het goed is blijft je voet nu ook steviger zitten in de pump.


Delen is lief

13 gedachten over “New in | Perfect pumps

  1. Zo lekker loopt het ook niet, haha! Ik heb ze nodig voor castings of shows 😉 En anders zijn het hele mooie schoenen om mee te zitten op een feestje.

  2. Gave pumps, dat gel zooltje lijkt mij ook lekker zitten! Ik snap helemaal wat je bedoeld met lastig te vinden, ik ben ook al zo lang opzoek naar de perfecte zwarte pumps maar ik heb ze nog steeds niet gevonden haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven