Want to wear | Button-front skirt

Deze outfit wil ik zo graag dragen! En weet je wat? Ik heb dus vorige week precies zo’n a-lijn rokje gekocht in de sale! De prachtige chunky sandalen behoren al tot mijn schoenen familie en natuurlijk heb ik ook een zwarte croptop en zonnebril in m’n bezit. Het enige wat nog ontbreekt is die prachtige tas! Ik ben verliefd. Eigenlijk had ik nooit gedacht dat OTTO zulke toffe handtassen zou verkopen! Hieronder staan er nog een aantal die ik stiekem allemaal wil hebben.

Croptop, button-front skirt: H&M | Sunglasses, bag: OTTO | Sandals: Dr. Martens


Delen is lief

2 gedachten over “Want to wear | Button-front skirt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven