Fashion | Zo kun je zomerkleding blijven dragen in de herfst

zomerkleding dragen in de herfst mode tips

Heb jij al zin in het najaar of mag de warme zomer wat jou betreft nog een paar maanden duren? De overgang van zomer naar herfst kan soms best een uitdaging zijn als het om kleding gaat. De temperatuur hangt er nog een beetje tussenin en je wil nog niet volledig overstappen op je wintergarderobe. Gelukkig zijn er een aantal manieren om jouw zomerkleding te blijven dragen in het nieuwe seizoen. In dit artikel deel ik mijn tips en styling-ideeën!

Losse trui over je zomerjurk

Als een zomerjurkje iets te fris wordt, kun je er gewoon een trui overheen dragen. Vooral losse modellen staan erg leuk over een jurkje of bij een zomerse rok. Kies voor een dungebreid materiaal of een luchtige stof. Wist je dat wol bijvoorbeeld verrassend luchtig is? Het natuurlijke materiaal kan vocht goed absorberen en voelt dus niet snel klam aan. Een wollen truitje is dus een goede optie! Investeer in een trui van hoogwaardige kwaliteit van een merk als Max Mara. Max mara kleding heeft een klassieke en tijdloze look, zodat je er nog veel seizoenen plezier van hebt. De Max Mara Weekend lijn is juist meer gericht op de nieuwste modetrends.

Crop top met kort vestje

Draag je graag crop tops in de zomer? Dan kun je er in aanloop naar de herfst een kort vestje overheen dragen. Op deze manier blijft het stukje blote huid zichtbaar, maar ben je wel voorbereid op een koudere dag. Een vest met een cropped model staat ook erg leuk op getailleerde zomerjurken, omdat het boven je middel valt.

Strakke top onder spaghettibandjes

Zomerse tops en jurken met spaghettibandjes worden al snel te fris aan het eind van de zomer. Gelukkig kun je deze items blijven dragen in de herfst. Combineer het simpelweg met een strak shirtje. Draag er een longsleeve, een strakke coltrui of een aansluitend T-shirt onder. Dit is niet alleen warmer, maar ook super modieus. Het zorgt voor een speelse 90s look!

Gilet voor meer warmte

Een dunne longsleeve, blouse of jurk met lange mouwen maak je nét wat warmer met een giletje eroverheen. Er zijn gilets te koop in allerlei stijlen. Van een stoer denim gilet tot een boho vestje met teddystof.

Shacket over de zomeroutfit

Je maakt een outfit met korte mouwen eenvoudig herfst-proof met een shacket. Een shacket is een mix van een overhemd (shirt) en een jasje (jacket). Het materiaal is net wat dikker dan een standaard overhemd, maar dunner dan een herfstjas. Perfect voor de overgang van zomer naar herfst!



Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven