New in | Petrol slip ons

Misschien heb je het al gezien op Instagram. Ik ben in love met mijn nieuwe slip ons! Er was alleen een klein probleempje. Nou ja, eigenlijk een vrij groot probleem: ze zitten veel te strak! Normaal heb ik altijd maat 38, maar deze vallen wel erg klein. Het was mogelijk om de schoenen te ruilen. Jammer genoeg stond op de webshop van Asos dat alle maten al waren uitverkocht. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om ze te verkopen. Nu probeer ik ze uit te rekken met zo’n ding (geen idee hoe zoiets heet, zie de foto op mijn insta account). Ik hoop dat het werkt, want schoenen heb je uiteindelijk toch om op te lopen…

Aaaaaaah ze zijn zo mooi!


Delen is lief

10 gedachten over “New in | Petrol slip ons

  1. Hele mooie schoenen jammer alleen dat ze klein vallen hopelijk kunnen ze goed uitrekken door dat ding wat je gebruikt!

    Liefs, Jet

  2. Waaaah, wat zijn die gaaf zeg! Ik hoop heel erg dat het gaat lukken, zou jammer zijn als je ze niet zou kunnen dragen…

  3. Woaah die zijn echt heel gaaf, ik heb laarsjes met zo'n glans!! 🙂 Hopelijk kan je ze nog uitrekken idd..anders zou het echt heel zuur zijn..:(

  4. IK BEN JALOERS. Ze zijn zo vet!!!! Ik hoop dat dat uitrek ding werkt! Want het is echt zonde dat ze te strak zitten:(

    x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven