Outfit | This western feeling

Hoe gaaf zijn deze foto’s geworden? Als je het aan mij vraagt: behoorlijk gaaf. Het is bijna een western gevoel met die paarden op de achtergrond. En dat in Duitsland! Op vakantie ging ik met m’n persoonlijke fotograaf (ook wel papa genoemd) op pad om outfit kiekjes te schieten. Ik kocht deze jazzpants toen ik in Milaan zat, maar had het nog steeds niet aan jullie laten zien op mijn blog! Dus, hierbij mijn nieuwe broek!


Top: Forever21 | Flared broek: random store @ Milano | Sandals: Dr. Martens |  Bag: S.Oliver via Otto* | Sunglasses: V&D

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

7 gedachten over “Outfit | This western feeling

  1. Waauw mooie foto's inderdaad! Leuk die paardjes 🙂 Vind je outfit ook heel gaaf, leuk die broek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven