New in | I got my eyes on you

Natuurlijk kon ik het niet laten om even te shoppen toen ik in Duitsland was. In een heel random winkeltje kwam ik deze tas tegen. Ze verkochten van die typische oma-pyjama’s, maar ook gala jurken. Verwarrend ja. Op het eerste gezicht leek het wel een carnavalswinkel. Wat een chaos, haha! Alles stond door elkaar en er werd Chinese (gok ik?) muziek afgespeeld. In eerste instantie kwam ik deze schattige tas tegen in een vieze gele kleur. Gevalletje: I’d buy it if it was in black. En ja hoor. Ergens naast de bruidskleding in baby maatjes lag het exemplaar in het zwart. Yes!


Delen is lief

4 gedachten over “New in | I got my eyes on you

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven