Outfit | Denim skirt & boyfriend tee

Outfit met rood gestreept shirt Forever21, Asos spijkerrok, Polette dean zonnebril, Dr. Martens Sandalen en C&A tas met dubbele rits

Oké, first things first: dit shirt is helemaal niet van mijn boyfriend (hoewel het hem wel goed staat!). De gestreepte top komt namelijk gewoon van de mannen afdeling van de Forever21. Als je net zoals ik gek bent op oversized shirts, dan moet je daar echt even rondkijken! Kan ook gewoon online natuurlijk ;). Ik was zo enthousiast toen ik dit perfecte streepje tegenkwam, dat ik ‘m ook meteen in het blauw heb gekocht. Deze rode variant staat zo mooi bij mijn spijkerrokje! Een denim skirt is zo’n item die eigenlijk iedereen in de kast zou moeten hebben. Van stoer tot klassiek. Je kunt mij niet vertellen dat er geen geschikte spijkerrok voor je is! (En anders wil ik je als online personal stylist altijd helpen. Vind ik leuk!)

Het voelt trouwens alsof ik een nieuw tasje heb, terwijl het waarschijnlijk 2 jaar geleden is dat ik hem kocht. Heel random, maar het zit zo: het hengsel van mijn favoriete zwarte crossbody was kapot. Het tasje die ik van mijn oma heb gekregen. Ik moest dus op zoek naar een tijdelijke vervanger terwijl mijn tas gemaakt werd. Toen kwam ik deze cutie van C&A weer tegen. Eigenlijk had hij een lange zilveren ketting als hengsel, maar die heb ik eraf gehaald en vervangen. Na het ophalen van mijn originele favoriet, kwam ik erachter dat hij helemaal niet mooi gemaakt was… Gelukkig heb ik nu een prima oplossing gevonden en ga ik nog even zoeken naar toffe hengsels voor mijn andere tasje. Als iemand tips heeft, let me know! 


Rood gestreept shirt: Forever21 | Kort spijkerrokje: Asos | Zonnebril: Polette* | Crossbody tas met dubbele rits: C&A | Riem met studs: Shoeby | Zwarte sandalen: Dr. Martens

Outfit met rood gestreept shirt Forever21, Asos spijkerrok, Polette dean zonnebril, Dr. Martens Sandalen en C&A tas met dubbele rits
Outfit met rood gestreept shirt Forever21, Asos spijkerrok, Polette dean zonnebril, Dr. Martens Sandalen en C&A tas met dubbele rits
Outfit met rood gestreept shirt Forever21, Asos spijkerrok, Polette dean zonnebril, Dr. Martens Sandalen en C&A tas met dubbele rits
Outfit met rood gestreept shirt Forever21, Asos spijkerrok, Polette dean zonnebril, Dr. Martens Sandalen en C&A tas met dubbele rits
Outfit met rood gestreept shirt Forever21, Asos spijkerrok, Polette dean zonnebril, Dr. Martens Sandalen en C&A tas met dubbele rits

Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met rood gestreept shirt Forever21, Asos spijkerrok, Polette dean zonnebril, Dr. Martens Sandalen en C&A tas met dubbele rits

Delen is lief

9 gedachten over “Outfit | Denim skirt & boyfriend tee

  1. Ik ben al blij dat ik niet als enige vrouw vaak shop op de mannenafdeling! 😉 Ze hebben er vaak wel leuk te combineren kledij!

  2. Supertoffe outfit! en echt liefde voor oversized shirts; t zit comfortabel en staat ook nog eens onwijs tof

  3. Ik deed dat vroeger ook wel vaker, mannenshirts kopen. Ga ik weer eens in de gaten houden, want ik hoooou van oversized en dan is het perfect! Staat je goed 😀

  4. Leuke outfit! Het oversized shirt matched heel goed met je spijkerrokje inderdaad. En ben zelf ook fan van oversized T-shirts, vooral als het warm buiten is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven