New in | Protected in style

Misschien herken je het wel: die pijnlijke ogen als je weer eens veel te lang naar je laptop zit te staren. Laatst werd ik uitgenodigd voor het blogger event van Polette. Zij hadden namelijk een oplossing voor dit probleem! Ik ging er gezellig met Nina naartoe om wat uitleg te krijgen, lekker te eten en natuurlijk de nieuwe bril uit te testen! De e-polette is een bril (helaas nog zonder sterkte) met een lichtgeel filter in de glazen (en zoals je ziet met een blauwe weerspiegeling haha. Fancy!). Dit zou het felle licht tegen houden en je ogen meer rust geven. En ik moet toegeven dat het echt werkt! Het voelt alsof je wat relaxter naar een beeldscherm kunt kijken, vooral ’s avonds! Ik kreeg het montuur e-brooklyn mee naar huis, maar er zijn nog veel meer toffe modellen beschikbaar.

Wil je zelf ook zo’n handig geel-blauwig brilletje? Met de code e-poletteNL krijg je 10% korting! – geldig t/m 21-09-16


Delen is lief

8 gedachten over “New in | Protected in style

  1. Wow, dat is echt handig! En wat staat 'ie je leuk! Jammer dat ze er nog niet op sterkte zijn. Bedankt voor je lieve reacties op mijn blog trouwens. <3 Ik zie net dat ik je nog helemaal niet volgde, dus dat ga ik nu gelijk even doen.

    Liefs!

  2. Jaaa ik ben benieuwd naar die brillen! Heb er eentje besteld, ik denk dat hij standaard op mijn nachtkastje gaat liggen voor als ik savonds op mijn telefoon kijk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven