New in | Sailor glasses

Ik heb een nieuwe bril! Thanks to Polette! Die gekke gebogen pootjes zijn trouwens niet voor de sier. Het ziet er een zelfs een beetje vreemd uit, haha! Het zit namelijk zo: toen de bril bij mij thuis werd bezorgd, was hij veel te groot. Zelfs zonder te bewegen viel hij van m’n neus af. Niet bepaald handig dus. Gelukkig is het met hulp van mijn opticien (dankjewel!) toch nog goed gekomen. Nu zit deze zwart-blauwe bril prima op mijn kleine hoofd. Wat vinden jullie ervan? 🙂

‘Sailor’ glasses & ‘sequoia’ case: Polette* 


Delen is lief

9 gedachten over “New in | Sailor glasses

  1. Haha, dan ben ik gelukkig niet de enige! Toch zaten mijn vorige Polette brillen allebei meteen goed! Misschien was het stom toeval en had ik het perfecte montuur voor een klein hoofd uitgezocht :')

  2. Je nieuwe bril is echt supermooi! En die pootjes zijn helemaal niet gek hoor, ik heb nog nooit een bril gehad die meteen bleef zitten (en volgens mij is dat ook niet de bedoeling en moet je de pootjes altijd (een beetje) laten buigen).

    Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven