New in | Double zip bag

Hoe schattig is dit tasje?! Hij ziet er klein uit, maar er past zooooveel in. Ik zocht al heel lang naar zoiets. De belangrijkste dingen moesten er in passen en hij moest minimaal 1 rits hebben. Toen ik de zoektocht officieel had beëindigd (lees: van mijn to buy lijstje in mijn telefoon gewist), liep ik er afgelopen week ineens tegenaan! Bij de C&A. Voor maar €12,90! Misschien moet ik vanaf nu maar niets meer op dat lijstje zetten 😉

Small crossbody bag: C&A


Delen is lief

11 gedachten over “New in | Double zip bag

  1. Ah zo'n tasje staat ook al zo lang op mijn lijstje! En wat leuk dat deze twee van die ritsen heeft, toch maar eens bij de C&A kijken.

  2. Heel herkenbaar, wanneer je stopt met zoeken naar iets in de winkels vind je t ineens….. Vind t tasje echt heel leuk, lijkt me ook super handig!!

  3. Woah, die prijs! Wat een koopje!! Altijd handig om zo'n klein tasje (waar toch alles in kan) mee te kunnen nemen. Echt perfect, dit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven