Outfit | Hawaiian shirt with leather jacket

Kijk je wel eens naar Storage Wars Canada? Dan komt deze hawaii blouse je misschien bekend voor. De man die volgens Google Paul Kenny heet (met de cowboyhoed op), heeft namelijk ongeveer hetzelfde shirt, haha! Dit klinkt nou niet bepaald hip of cool. Dat geef ik toe. Toch vind ik ‘m erg leuk om te dragen! Het ziet er toch ontzettend leuk uit met een leren jasje erop? Mijn tropische blouse komt uit de kringloopwinkel voor een paar euro. Zonde om te laten liggen! Zou jij zo’n ‘foute’ oude-mannen-in-vakantie-stemming-blouse ook dragen? 🙂


Hawaiian shirt: thrift store | Leather jacket: Albert Cuypmarkt | Jeans: H&M | Shoes: Primark

Photography: Guido de Graaf


Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | Hawaiian shirt with leather jacket

  1. Leuke blouse! Ik vind het ook fijn om in kringloopwinkels voor een paar euro's leuke kledingstukken op de kop te tikken! 🙂

  2. Ik wist meteen wie je bedoelde haha! Zou zo'n shirt zelf niet zo snel dragen, maar vind hem jou wel gaaf staan, ook door hoe je hem gecombineerd hebt :).

  3. Stiekem vind ik die blouse ook wel erg leuk. Alleen zou ik er niet mee weg komen hahaha. Jou vind ik hem wel super staan! De schoenen vind ik ook tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven