Giveaway | Customized phone case

GESLOTEN – Yay! Een winactie! Ik vind het altijd weer leuk om een van mijn volgers/lezers blij te maken met een cadeautje 🙂 Deze keer kun je kans maken op een telefoonhoesje met foto van GoCustomized! Dit kan natuurlijk een eigen foto zijn, maar er zijn ook genoeg standaard afbeeldingen, printjes of teksten om te gebruiken. Kijk dan hoe gaaf alle bovenstaande cases zijn!

Enthousiast geworden? Wil je nu maar al te graag zo’n telefoonhoesje maken? ZO DOE JE MEE AAN DE GIVEAWAY: Het is helemaal niet moeilijk. Laat gewoon een reactie achter onder deze post met je e-mailadres (of de website waar je mailadres op staat) en hoppaaa je doet mee! Super mega enthousiast? ZO MAAK JE EXTRA VEEL KANS:
– Volg Make people stare op Bloglovin’ (+1)
Volg mij op instagram @Joannemmm en volg @Gocustomized op instagram (+2)
Like de facebook pagina van Make people stare en van GoCustomized (+2) en laat even weten welke extra stappen je hebt uitgevoerd!


Meedoen aan deze giveaway kan t/m donderdag 13 oktober 2016! De winnaar krijgt daarna een mailtje.

Delen is lief

10 gedachten over “Giveaway | Customized phone case

  1. Oh dat is zo tof! Het lijkt me echt leuk om een hoesje te ontwerpen. Ik heb nu een simpele doorzichtige haha. Ik doe mee 🙂

  2. aah ik wil wel mee doen, maar ben van plan binnen een paar maanden een nieuwe telefoon aan te schaffen (weet nog niet welke) Dus dat zou zonde zijn hahah! Maar wel een toffe give away 🙂 🙂

  3. Super Leuke actie. ik doe graag mee! En als ik win komt er een foto van mijn kittens op, helemaal leuk! Ik heb alle extra stappen gedaan!

  4. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik volg je op facebook en bloglovin. Mijn email adres is marshavw[at]hotmail.com

  5. Awh super leuk dat je dit doet! Het lijkt me ook heel erg leuk om dit aan een vriendin cadeau te doen :). Mijn mail: evelijnvanhilten[at]gmail.com, ik heb de bovenste twee stappen van de 'extra kans' gedaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven