Outfit | Suit up

Daar heb je mijn boyfriend blazer weer! Ik heb deze 2 jaar geleden gescoord bij de Primark. Het is zo’n fijne en tijdloze basic om in je kast te hebben! Net als een simpele coltrui om overal mee te combineren. Je raadt nooit waar ik deze heb gekocht… Bij de Wibra! Dat verwacht je toch niet? Het is dus zeker de moeite waard om ook even langs de kledingrekken te lopen. Niet alleen maar langs de leuke prulletjes die je eigenlijk toch niet nodig hebt, haha! Ze hebben best vaak mooie kleding! En hoe budgetproof wil je het hebben? 😉 Om deze look af te maken, koos ik voor de jazzpants die ik uit Milaan heb meegenomen. Hij is dus niet alleen maar leuk voor de zomer! Door deze uitlopende broek lijken mijn benen onwijs lang. Al helemaal met die plateau boots eronder! Ik moet ook toegeven dat ik me best wel fancy voelde in deze outfit. Het is bijna een zakelijk pak of een modern uniform! 


Boyfriend blazer, plateau boots: Primark | Turtleneck top: Wibra | Jazzpants: random store in Milan

Met deze outfit zou ik bijna in een chic hotel kunnen werken! Alhoewel de meeste bedrijfskleding er niet zo charmant uitziet. Denk bijvoorbeeld aan die vormloze supermarkt polo’s of zo’n suffe blouse die sommige obers moeten dragen. En dan ook nog in de meest bijzondere kleuren. Bijzonder, niet in positieve zin. Het doet gewoon pijn in mijn mode-hart. (Maar dan ook echt. Misschien heb ik té veel gevoelens voor mode, haha! Zijn er nog meer mensen die er zo over denken? Of moet je er misschien zelf wel in werken?!) 

Om deze reden vond ik het wel leuk om het volgende met jullie te delen: er bestaat namelijk ook toffe eigentijdse corporate fashion, zoals horecakleding! De teamleden van ‘Suit Up’ begrijpen namelijk precies wat ik bedoel. Ze hebben zelf meegemaakt (oké, dit klinkt wel erg heftig) hoe het is om elke dag kleding te moeten dragen waar je je niet prettig in voelt. Dit bedrijf heeft daarom alleen maar leuke items! Denim blouses, bomberjassen, streepjes shirts en pakken in een goed model. Ik vind het een geweldig concept!

Als je een goede band hebt met je baas, kun je dit idee natuurlijk even subtiel voorleggen. 😉 Graag gedaan! 

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | Suit up

  1. Juist je blog ontdekt en ik moet zeggen wat ben jij stijlvol! Ik ga je zeker volgen want ik wil niets van je outfits missen. 🙂

  2. Oh die coltrui is nog best leuk idd voor de Wibra! Zou je niet verwachten 🙂 Die broek staat je ook super goed! Als ik zo'n broek aan trek krijg ik er op een of andere manier een mega dikke kont in hahaha, kwam ik laatst achter in de pashokjes ;P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven