Favorites | City bag, 70’s glasses and lace-up blouse

Zoals je in mijn vorige outfit post al kon zien, heb ik een hele gave bril. Lekker oldschool, 70’s of zoals m’n vriend het omschrijft: gewoon voor van die oude mannetjes met een vieze snor. Thanks babe. Ik ben er tenminste helemaal gelukkig mee 🙂

Glasses: Specsavers

C&A heeft de laatste tijd heel veel leuke spulletjes! Ik kocht er al een fijne hoodie (outfit hier), een klein tasje met dubbele rits (foto’s hier) en nu ook nog een mooie blouse! Hij is natuurlijk in mijn lievelingskleur en heeft zo’n leuk bloemen printje! In eerste instantie was ik niet mega enthousiast over de touwtjes. Vaak vind ik een rijgsluiting in een shirt wat ordinair (don’t blame me, girls). Bij deze top voegt het juist wat toe! Dat komt ook doordat het een mooie stof is en het model wat wijder valt.

Mijn meest favoriete tas at the moment: deze city bag van s.Oliver (meer foto’s hier). Het formaat is zo vreselijk handig. Er past super veel in! En buiten dat is de kleur natuurlijk heel erg mooi! Je begrijpt dus vast wel hoe gek ik er op ben 😉

City bag: s.Oliver via OTTO*


Delen is lief

6 gedachten over “Favorites | City bag, 70’s glasses and lace-up blouse

  1. Ahh dat is altijd zo jammer he! Ik hoop ook altijd dat m'n ogen niet nog slechter worden… Zonde van alle leuke brillen haha!

  2. Die bril is echt amazing! Ik had eerder ook zo'n model maar mijn sterkte is helaas verdubbeld sindsdien haha. Toffe post! x

  3. Ik heb de C&A ook een beetje herontdekt, als je goed zoekt, vind je echt leuke dingen! Het shirt en je bril vind ik heel mooi :). Liefs, Evelijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven