Outfit | Velvet leopard blouse

Laatst kreeg ik ineens de intense drang om te shoppen. Overal zag ik namelijk ontzettend gave kleren met een panter printje. Ik kreeg gewoon echt zin in een outfit met zo’n leopard item. (Hebben jullie dat ook wel eens? Zin in een outfit?) Voordat ik de webshops ging plunderen, was ik zo slim om even in mijn kast te kijken. Over het algemeen ben ik niet zo van de impulsieve aankopen. Ik check eerst of ik écht niets anders heb om mijn verlangen te stillen. En ja hoor, ik vond precies wat ik in gedachten had. Een leopard blouse. Een velvet leopard blouse. Gewoon helemaal vergeten! Jaren geleden kocht ik ‘m voor een paar euro op een vintage marktje in Arnhem. Hoewel ik hem heel weinig heb gedragen, ben ik mezelf nu super dankbaar. Het voelt alsof je jezelf verrast met een cadeautje, haha!


Boyfriend blazer: Primark | Velvet leopard blouse: vintage | Jeans: Monki | Crossbody bag: Love Moschino via Duifhuizen tassen & koffers* | Boots: Primark

Photography: Gerard Maalderink 


Delen is lief

13 gedachten over “Outfit | Velvet leopard blouse

  1. Ahh zo'n leuke combi!! Vroeger hield ik nooit van een panter of luipaardprintje maar ik begin het steeds meer te waarderen 🙂

  2. Heerlijk, 'shoppen' in je eigen kledingkast. Ben ik altijd te laat mee haha! En ik vind je blouse natuurlijk helemaal top :)! Ook tof gecombineerd!

  3. aah die blouse, zo leuk dat je zulke schatten kunt vinden in je eigen kast! Nu wel echt vaker gaan dragen hoor 🙂

  4. Supertoffe outfit! Staat je ook onwijs leuk!
    En zo zie je maar weer, soms liggen de leukste items nog achterin de kast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven