Outfit | Lace curtains in Amsterdam

Maandag was ik weer eens in Amsterdam te vinden. Ik mocht een modeshow lopen voor het Amsterdam Fashion Institute in de Zuiderkerk! Deze mooie locatie kon je al voorbij zien komen op mijn InstaStory. Hopelijk komen er snel wat gave foto’s online 🙂 Aangezien ik pas ’s middags aanwezig hoefde te zijn, besloot ik daarvoor nog even te meeten met Janne. We schoten deze foto’s voor mijn blog en nog meer beelden voor haar fotografie page/instagram ‘Captured by Janne’. Ze zijn zo leuk geworden! De kanten gordijnen zijn een perfecte combinatie met die grote ramen. Lekker ouderwets, net als mijn vintage-not-vintage opa bril.


Burgundy bomber jacket, jeans: Monki | Knitted sweater: Vero Moda via OTTO* | Glasses: Specsavers | Crossbody bag: ? | Canvas bag: Are you Swedish? Sophisticated Luxury Collection | Shoes: Dr. Martens

Photography: Janne Biersma / Captured by Janne


Delen is lief

14 gedachten over “Outfit | Lace curtains in Amsterdam

  1. Hey, je fotograaf ken ik haha. Ik volg haar blog ook! En voor zover ik je sweater kan zien: leuk, met zo'n col! En je jas is ook tof 🙂

    Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven