Outfit | Wearing it inside out

Herkennen jullie het jasje al? Dit is namelijk de binnenkant (of buitenkant, net hoe je het bekijkt…) van mijn bomberjack uit de vorige outfit post! Ik ben verliefd op de geborduurde bloemetjes. Het heeft een soort Aziatische look en I love it! Hij combineert ook nog eens heel lekker met mijn nieuwe comfy trui. Ik heb echt een zwak voor fijne sweaters. De laatste tijd ben ik vooral gek op de gebreide exemplaren. Stiekem heb ik ook weer een paar leuke gezien in de sale bij de Esprit. Best gevaarlijk, al die korting overal! Houden jullie jezelf wel onder controle rond de uitverkoop periode?


Reversible bomber jacket: Primark | Burgundy sweater, light blue jeans: H&M | Shoes: Dr. Martens

Photography: Gerard Maalderink 

*

Delen is lief

13 gedachten over “Outfit | Wearing it inside out

  1. Whaa wat een gave outfit! Dit jasje is zo leuk, ik had 'm ook bijna gekocht. Ik vind dat je er écht niet aan ziet dat 'ie van de Primark komt 🙂
    Veel liefs, Florentine

  2. aaah you saved the best for last! Deze kant is zooo mooi, ben gek op borduurseltjes 🙂 Hele gave outfit dit, je jasje is echt een eyecatcher 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven