Outfit | Denim salopette dress

Layering is een van de leukste manieren om kleding te combineren! Ik ben zo blij met mijn nieuwe spijkerjurkje en kan niet wachten om ‘m op allerlei manieren te dragen. Met een gestreept t-shirt is het lekker casual, maar met een blouse eronder krijgt het meteen al een andere look. Deze outfit heeft een stoere 70s vibe die me wel aanstaat. Zoals je hieronder ziet draag ik een minimalistische ketting van More Stories. Gewoon voor een kleine moderne touch, haha! Is hij niet prachtig? Ik ben de laatste tijd gek op subtiele sieraden!


Blouse met rijgsluiting: C&A | Denim overgooier: H&M | Cat-eye zonnebril: TerStal | Zilveren kettinkje met cirkel: Lucardi (Juwelier Arnhem)* | Tattoo enkelbandje: ? | Zwarte veterschoenen: Bullboxer

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

9 gedachten over “Outfit | Denim salopette dress

  1. Echt een onwijs leuke combinatie! Wat staat dat jurkje je mooi, vooral op de manier zoals je het hier hebt gecombineerd!

  2. Leuke outfit, ik zou er zelf niet op kunnen komen om het zo te combineren. Dat fashion gen ontbreekt bij mij, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven