Outfit | Knitted maxi dress

Als je net als ik gek bent op comfy kleren, dan is dit de perfecte outfit. Een lange gebreide jurk die aanvoelt als een pyjama. Of nee, als een footsie blanket met mouwen. Nog beter! En je kunt er gewoon de straat mee op! Fishnet panty aan, een paar goede schoenen eronder en je nonchalante winter look is af. Al moet ik toegeven dat mijn benen het wel een beetje koud hadden. Temperaturen onder de nul mogen van mij snel weer verdwijnen. Dat zou een hoop bevroren handjes en rode neuzen schelen tijdens het shooten, haha!


Lange gebreide jurk: H&M | Choker ketting: H&M | Rugzak: vintage | Panty: ? | Schoenen: Bullboxer

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

12 gedachten over “Outfit | Knitted maxi dress

  1. Gave look! Ik vind het nog wat te koud voor een panty (brrr ik ben zó geen wintermens) maar ik zou de jurk dan combineren met een gekleurde legging 🙂

  2. Shooten in de kou is inderdaad niet zo fijn! Maar bloggers doen het toch altijd, ook ik haha. Zo'n jurk lijkt me zooo fijn zitten, maar ik weet niet of het mij ook staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven