Outfit | Chunky Yelena sandals

Outfit met chunky Yelena Dr. Martens sandalen via Footway schoenen webshop gestreepte overgooier jurk bershka mode blogger roze tas

Chunky schoenen zijn mijn favoriet. Dikke zolen en een stoere (of zeg maar gerust lompe) uitstraling. Sommigen vinden het vre-se-lijk, maar ik vind het helemaal top! Ik laat dan ook met trots mijn nieuwe aanwinst aan je zien. Deze zwarte ‘Yelena’ sandalen van Dr. Martens, die ik ontving via de webshop Footway. Ik heb al bruine veter boots en een ander paar sandalen van dit merk en ben er echt verliefd op. De zolen zijn altijd mega comfortabel en het model past goed bij mijn voeten. Ik wil niet zeggen dat ik echte probleemvoeten heb, maar een aantal issues zijn er zeker, haha! Een extra paar van deze fijne zomerschoenen was dus niet overbodig. Ben er zo happy mee! De Docs staan heel gaaf bij mijn gestreepte jurkje. Een salopette/overgooi jurk is een geweldige toevoeging aan je kledingkast. Op zo’n warme dag als vandaag draag je er een korte top onder en in de herfst combineer je het met een coltruitje. Zo handig! Wat vind jij van dit zomerse jurkje en mijn nieuwe schoenen?


Zwarte crop top: New Look | Overgooier met strepen: Bershka | Zonnebril: Polette* | Kleine roze tas: Shoeby | Zwarte Yelena sandalen: Dr. Martens via Footway*

Outfit met chunky Yelena Dr. Martens sandalen via Footway schoenen webshop gestreepte overgooier jurk bershka mode blogger roze tas
Outfit met chunky Yelena Dr. Martens sandalen via Footway schoenen webshop gestreepte overgooier jurk bershka mode blogger roze tas
Outfit met chunky Yelena Dr. Martens sandalen via Footway schoenen webshop gestreepte overgooier jurk bershka mode blogger roze tas
Outfit met chunky Yelena Dr. Martens sandalen via Footway schoenen webshop gestreepte overgooier jurk bershka mode blogger roze tas

Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met chunky Yelena Dr. Martens sandalen via Footway schoenen webshop gestreepte overgooier jurk bershka mode blogger roze tas

Delen is lief

11 gedachten over “Outfit | Chunky Yelena sandals

  1. Vind vooral je outfit echt superleuk! Zou ik zo voor mn dochter kunnen kopen. De schoenen lijken me vooral comfortabel 😊 maar wat je zegt, you hate it or you love it

  2. Love chunky shoes en deze zijn geen uitzondering :). Voor mezelf vind ik ze iets te chunky, maar jou staan ze echt super!

  3. Ik moet bekennen dat ik ook geen fan ben van die dikke zolen, maar ze lijken me wel heerlijk luchtig lopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven