How to | Zelf shirt borduren

Volgende week is het alweer zo ver: Valentijnsdag. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeautje voor je lover? Maak het lekker zelf! Deze do it yourself is perfect voor de creatievelingen onder ons. Het enige wat je nodig hebt is een shirt (of trui of wat je dan ook wilt), naald en draad, potlood en een beetje geduld. Zoek een quote/afbeelding op pinterest of laat je fantasie erop los. Als voorbeeldje heb ik deze romantische not-so romantische tekst gekozen. En trouwens, je kunt dit natuurlijk ook gewoon voor jezelf maken. Misschien nog wel leuker dan weggeven! 😉 Ik vind het vooral bij de letters heel tof dat het er zo nonchalant uit ziet. Echt met de hand gemaakt. Tegenwoordig liggen er ook genoeg kleren in de winkel met precies deze look. Ik moet toegeven dat ik ook gek ben op deze trend, maar een zelf geborduurd t-shirt is natuurlijk nog veel leuker! Het is zelfs een rustgevende bezigheid als je het eenmaal onder de knie hebt, haha!

Delen is lief

15 gedachten over “How to | Zelf shirt borduren

  1. Oh wat heb ik dat lang niet meer gedaan zeg! Vroeger borduurde ik erop los maar nu zal ik echt niet meer weten hoe het moet! Hele leuke DIY!
    Liefs,
    Elles

  2. Super leuk gemaakt, ook heel subtiel! Dit ga ik zeker eens uitproberen, het kan een simpel shirt toch nog ietsjes leuker maken. X

  3. Wat een leuk ideetje! Simpel maar het ziet er hartstikke leuk uit 🙂
    Ik zou alleen wel kleermakerskrijt gebruiken maar dat is iets wat ik graag gebruik als ik werk met textiel (al gebeurd dat vrij zelden, haha xD)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven