New in | Kaleidoscope glasses

Speelde jij vroeger ook wel eens met een mini caleidoscoop? Zo’n kokertje waardoor de hele wereld ineens mooie kleuren en vormen krijgt. Ik vond het altijd zo gaaf! En eigenlijk nog steeds. Toen ik erachter kwam dat er een bril bestaat met dit soort glazen, was ik meteen enthousiast. Het is alles behalve handig (lopen is bijna onmogelijk, alles beweegt, je ziet geen diepte en na een tijdje word je duizelig), maar wel heel erg leuk! Het schijnt ook een populaire gadget te zijn onder de festivalgangers. Ik geloof meteen dat je een lichtshow dan behoorlijk intens meemaakt. Trippen zonder pillen. Het is maar wat je leuk vindt, haha! Ik vind de caleidoscoop bril vooral een hele unieke en fotogenieke accessoire!

Original caleidoscoop bril: Freaky Glasses* | T-shirt met space print: Jack & Jones | Gebreide kimono: Primark | Gehaakte choker ketting: gemaakt door m’n tante


Delen is lief

17 gedachten over “New in | Kaleidoscope glasses

  1. HOLY WOW! Dit ziet er supergaaf uit! Misschien niet heel praktisch, maar wel superstoer! (En heel fotogeniek!)

  2. Wauw het ziet er in ieder geval vet uit en ik kan me voorstellen dat je nauwelijks een stap vooruit komt met zo'n bril, haha

  3. Ik had eigenlijk verwacht dat je zou zeggen "maar je kunt er wel normaal door kijken", haha. Maar wel gaaf in ieder geval!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven