Outfit | Mom jeans and boyfriend blazer

Een mom jeans met een boyfriend blazer klinkt als een hele comfortabele combinatie, toch? Broeken met een relaxte fit zijn helemaal hot op het moment. Het zit ook nog eens heerlijk! Ik wil nog zo graag een donkere erbij hebben. Binnenkort moet ik de winkels maar eens induiken. Online ben ik al een heleboel gave exemplaren tegengekomen, maar ik wil ze altijd eerst even voelen en passen. In de winkel kun je gewoon een paar maten tegelijk meenemen. Meteen alle verschillende kleuren van dat model uitproberen. Dubbel checken welke de perfecte match is. Ja, ik ben best lastig als het op broeken aan komt. En dan ben ik ook nog eens heel zeikerig over de prijs. Je kunt dus wel zeggen dat het een hele uitdaging is, dat shoppen. Gelukkig vind ik het geen vervelende bezigheid, haha! 😉


Oversized blazer: Primark | Top met col: Esprit via OTTO* | Lichte mom jeans: H&M | Zonnebril: C&A | City bag: s.Oliver via OTTO* | Gestreepte sokken: Action | Sneakers: Nike Air Max

Qua kleur is deze outfit niet super-mega spannend. Het is dan des te leuker om wat kleine details toe te voegen. Een fijne zonnebril, een handig bruin tasje en gestreepte sokken! Nu het eigenlijk nog te koud is voor blote enkels zijn sokken de perfecte oplossing. Ik begrijp sowieso niet dat er zoveel mensen in de winter rondlopen met blote enkels. Sterven je voeten dan niet af? Mijn tenen hebben al moeite met koude temperaturen mét stof om de enkels. Ik wacht wel gewoon totdat de lente weer voor de deur staat. En zelfs dan zijn hippe sokken nog niet overbodig. Het geeft een speelse twist en werkt met bijna elke schoen. Met loafers (denk aan de fishnet trend), hakken (ja, dat kan ook echt gaaf zijn) of simpelweg met een paar sneakers. Ik vind het stiekem ook ontzettend gaaf als jongens/mannen/jonge mannen aan zo’n detail denken. Ik geef het zelfs cadeau aan m’n vriend, omdat ik het zo leuk vind! Sokken met een ruitpatroon, gek printje of in een neutrale kleur. Er zijn genoeg herensokken te koop! En ik wil er zelf ook nog wel een aantal. Nog wat voor op mijn wishlist!

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

18 gedachten over “Outfit | Mom jeans and boyfriend blazer

  1. Knappe outfit! Die blazer staat je ontzettend goed! Haha, broeken shoppen is voor mij ook mission impossible. Smalle taille, brede heupen, holle rug – begin er maar eens aan. :')

  2. Ik snap het ook echt niet dat sommigen met blote enkels gaan rondlopen in de winter. Hallo, je woont in Nederland hoor – dat landje waar het altijd koud is. Maarja, ik trek dus net zoals jij ook gewoon altijd lange sokken aan. De fishnet trend waar je het over had vind ik trouwens ook leuk! Jammer genoeg is dat dus ook koud in de winter, maar wel leuk voor te lente en zomer 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven