Want to wear | Touch of pink

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een ‘want to wear’ post maakte. Aangezien ik een aantal giftcards cadeau heb gekregen (yeah!), ben ik op zoek naar gave items voor op mijn wishlist. Tijdens het rondkijken op verschillende webshops kreeg ik inspiratie voor een complete outfit. Natuurlijk moest ik deze look even met jullie delen! De jeans zou zo leuk staan bij het leren jasje. Zeker in combinatie met het stoere roze shirt! Een perfecte mix van edgy en vrouwelijk, toch?


Roze band shirt | Bh met gehaakt kant | Jeans met rafels | Bikerjack met bloemen detail | Enkellaarsjes – alles verkrijgbaar bij River Island


Delen is lief

8 gedachten over “Want to wear | Touch of pink

  1. Zo'n roze shirt is – vooral nu in de lente! – echt leuk! Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik niks met band shirts heb, maar ik vind 'm wel gaaf 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven