Outfit | Denim mini skirt

Eindelijk hebben we een paar zomerse dagen gehad. Wat een weertje, hè! Tijd om mijn sandalen tevoorschijn te halen en dit spijkerrokje te dragen. Deze mini skirt ligt namelijk al vanaf de herfst in mijn kast! Ik kon niet wachten om er een toffe look mee te maken. Want oh, wat is hij gaaf! Ik heb de rok gecombineerd met een mannenshirt van de Bershka. Zo’n oversized model vind ik namelijk veel fijner zitten. Vaak zijn t-shirts van de vrouwenafdeling slim fit en zitten ze zo krap bij de armen. Niet echt mijn ding. Daarnaast is deze print van the Stones gewoon heel erg stoer en werkt het bij elke outfit.


Bandshirt: Bershka | Mini spijkerrok: Asos | Sandalen: Dr. Martens | Zonnebril: Polette* | Ketting: Primark | Riem: Tweedehands | Enkelbandje met schelpjes: My Jewellery

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

13 gedachten over “Outfit | Denim mini skirt

  1. Lang leve de mannenshirts! Dat zit zoveel beter 🙂
    En wat een toffe look zeg, zo kan je natuurlijk ook een bandshirt combineren (terwijl ik die vaak gewoon doodsaai over een spijkerbroek aantrek)

  2. Wauw erg gaaf die rok! En ik HOUD ook van de kleur op je nagels, erg mooi. En die sandalen vind ik ook wel lekker funky, heel cool. Liefs Florentine

  3. aah wat een tof rokje!! Heel leuk is hij 🙂 Eindelijk lekker weer om zonder jas naar buiten te gaan he? Hihi 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven