Outfit | Black ruffle sweater

Laatst vertelde ik nog dat ik wel klaar was met het sweater weather. Toch kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ik een nieuwe trui gekocht. Oeps! Deze leuke gebreide top met rushes (of volants, of hoe je die flapjes het liefste noemt) was in de sale voor een tientje. Die kun je niet laten liggen toch? Hij zit super fijn en ik vind de details geweldig! Zijn jullie ook zo’n fan geworden van deze trend? Ik combineer mijn nieuwe aanwinst met een flared jeans en plateau boots. Simpel en stoer met een vrouwelijk twist 🙂


Trui met volants: H&M | Flared jeans: H&M | Zonnebril: Freaky Glasses* | Tas: van m’n oma | Sjaaltje met panterprint: ? | Plateau laarzen: Primark

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

11 gedachten over “Outfit | Black ruffle sweater

  1. Ik vind het ook echt een super leuke manier hoe je hem combineert! En een leuk detail dat sjaaltje aan je tasje hihi!

  2. Op de een of andere manier staan dit soort truitjes nooit zo goed bij mij haha 😉 Die van jou is wel erg tof, leuk gecombineerd ook, staat je goed! ^^

    xx Alex

  3. De sweater heb je leuk gecombineerd! Hij ziet er trouwens lekker apart uit, niet als zo'n standaard basic sweater 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven