Want to wear | Polkadot ruffle dress

Hoewel ik gek ben op jurkjes, draag ik ze veel te weinig. Zonde! Laatst heb ik er eindelijk weer eentje gekocht. Hopelijk is het snel lekker warm zodat ik ‘m kan laten zien! Voor nu droom ik even weg bij deze polkadot beauty. De jurk is vrij netjes (misschien zelfs tuttig), maar je kunt hem heel stoer stylen met een paar veterschoenen. Het poeder roze tasje valt lekker op bij deze donkere look. Altijd leuk om zo’n opvallend detail toe te voegen aan je outfit! Hoe zou jij deze ruffle dress combineren?

Jurk met stippen: Topshop | Licht roze tas: Missguided | Choker ketting: ONLY | Zwarte veterschoen: Dr. Martens


Delen is lief

6 gedachten over “Want to wear | Polkadot ruffle dress

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven