Outfit | Leopard and crochet choker

Outfit panter print vintage blouse gehaakte choker polette zonnebril

Hoe gaaf is deze choker? Ik kreeg de gehaakte ketting op m’n verjaardag van mijn tante. Hij is zelf gemaakt, dus one of a kind. Dat maakt het nog leuker! Verder draag ik een van mijn favoriete blouses. (Andere outfits met deze blouse vind je hier, hier en hier) Heerlijk toch, dat panterprintje! De onderste paar knoopjes heb ik los gelaten zodat ik er een strik in kon maken. Ik vind dat zo’n gave combinatie met een high waisted jeans. Het geeft meteen een leuke twist aan een simpele outfit.


Fluwelen blouse met panterprint: vintage | High waisted jeans: H&M | Zonnebril: Polette* | Sneakers: Nike Air Max

Outfit panter print vintage blouse gehaakte choker polette zonnebril
Outfit panter print vintage blouse gehaakte choker polette zonnebril
Outfit panter print vintage blouse gehaakte choker polette zonnebril

Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit panter print vintage blouse gehaakte choker polette zonnebril

Delen is lief

14 gedachten over “Outfit | Leopard and crochet choker

  1. Vaak vind ik panterprintjes niet zo leuk, maar deze! Ik vind het je super staan!!
    De choker vind ik ook erg leuk! Toffe outfit:-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven