Hotspot | Guts & Gusto – Arnhem

Guts & Gusto is vooral bekend van hun webshop met trendy kleding en accessoires. De kans is dan ook groot dat je al eens door de website hebt gescrold. Toch weet niet iedereen dat je er ook gewoon offline kunt shoppen! Ze zijn namelijk te vinden in Utrecht, Enschede en Arnhem. Het laatste filiaal is zelfs onlangs nog uitgebreid! Het perfecte moment om wat mooie foto’s van deze shop met jullie te delen. Door de toffe inrichting en het gezellige personeel is het een fijne plek om te neuzen tussen de nieuwste fashion items. Per product worden er maar een aantal maten ingekocht en de collecties wisselen elke week. Op deze manier kun je er altijd terecht voor de laatste trends. Geweldig toch?!

Eigenlijk hing de halve winkel vol met favorieten, dus het was nog even lastig om een item te kiezen. Uiteindelijk ging ik voor dit leuke ‘Ella’ jurkje. Een combinatie van schattige ruches en een mooi printje. Vooral de details bij de mouwen vind ik zo tof! Met mijn chunky sandalen eronder is de outfit eigenlijk meteen af. Deze jurk heeft geen accessoires nodig!

Guts & Gusto | Hemelrijk 9, Arnhem | www.gutsgusto.com

Delen is lief

12 gedachten over “Hotspot | Guts & Gusto – Arnhem

  1. Wat leuk, ze hebben echt mooie kleding! Wat een leuk jurkje heb je aan! Ik ga deze winkel zeker onthouden ­čÖé

  2. Oh dit ziet er idd leuk uit! Als ik weer een keertje in Enschede ben moet ik zeker even gaan kijken. Ook al zou dat vast nog wel even duren, vanaf M├╝nchen is het gewoon te ver!

  3. Ik volg ze al best wel lang op instagram en ik had echt geen idee dat ze ook een winkel hadden. Volgens mij heb ik onder een steen geleefd. Wauw wat ziet het er prachtig uit!

  4. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik ken de winkel wel, maar ben er alleen nog nooit geweest. Vind dat ze echt leuke dingen hebben en de inrichting van de winkels is ook geweldig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven