New in | Summer on my mind

Genieten jullie ook zo van de warme dagen die we afgelopen tijd hebben gehad? Het lijkt wel alsof mijn humeur ook meteen veel beter is wanneer de zon schijnt. Of misschien komt dat gewoon door de roze zonnebril. De wereld ziet er gelijk een stuk gezelliger uit met een roze filter erover! Het geeft ook zo’n gave touch aan mijn outfit, die laatst alleen maar bestond uit een bikini en shorts. Vakantie gevoel! Het liefst zou ik nu ergens op een tropisch strand neerploffen met mijn nieuwe strandhanddoek. Ik heb namelijk laatst een super leuke roundie towel binnen gekregen! Ook ideaal voor een gezellige picknick in een parkje. Who’s in? 🙂

Zwarte bikini: Primark | High waisted denim shorts: H&M | Zonnebril met roze glazen: Polette* | Rieten strandtas: Miss Etam | Enkelbandje met schelpen: My Jewellery* | Rond strandkleed: Fringed* 

Photography: Loïs (Loïs’ Blog)


Delen is lief

14 gedachten over “New in | Summer on my mind

  1. Wat een mooie foto's! Ik herken het hoor, met een betere stemming als de zon schijnt. De afgelopen dagen leek het wel herfst en ik was meteen chagrijnig haha

  2. Super toffe zonnebril en mega leuk enkelbandje zeg! Hele mooie fotos ook, ik heb zoveel zin in de zomer. 🙂

  3. Hij is leuk!! Heerlijk he dat weertje. Gelukkig is het na dit vieze weer van nu weer snel warm en mooi 🙂

  4. Ja door de afgelopen paar dagen had ik ook al zo'n gevoel dat het vakantie was. Helaas is vandaag de zon ver te zoeken (maar mijn planten zijn er blij mee).
    Het zijn toffe foto's geworden! En wat is dat enkelbandje gaaf zeg 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven