Want to wear | Polkadot top & chunky sneakers

Make people stare outfit inspiratie crop top met polkadot print stippen shirt flare legging chunky sneakers met dikke plateauzool belt bag heuptasje en roze cat eye zonnebril

Als ik ergens gek op ben, dan zijn het wel flared leggings. Comfortabel in een fancy verpakking. Ik vind het helemaal geweldig! Dit nieuwe ‘want to wear’ artikel met zo’n fijne broek is dus misschien geen verrassing, maar wel heel leuk als je het mij vraagt ;). Door de hoge taille kun je het met allerlei tops combineren. Denk aan een oversized shirt waarvan je de voorkant in de legging stopt, een strakke longsleeve die de nadruk legt op je figuur of gewoon een gezellige crop top. Deze korte top met stippen vind ik zo’n gave match! De lange mouwen zijn lekker flowy en ideaal voor een lente dag. Om de girly outfit wat stoerder te maken (because you know me), kun je er een paar chunky sneakers onder dragen. Roze zonnebril erbij, belt bag om je heupen en de outfit is compleet. Met deze look zou ik wel naar een festival willen gaan. En jij?

Outfit details: Roze cat-eye-zonnebril met grijze getinte glazen | Witte crop top met stippen en klokkende mouwen | Zwarte wijd uitlopende broek met hoge tailleZwart buiktasje met riem en gespRoze sneakers met dikke plateauzool 


Delen is lief

10 gedachten over “Want to wear | Polkadot top & chunky sneakers

  1. Ik heb het niet zo op flared broeken en ook niet zo op de polka dots, alhoewel ik het model van de top wel enorm gaaf vind!

  2. Toffe outfit heb je weer samengesteld! Ik moet overigens nog steeds erg wennen aan de chunky schoenen, haha.

  3. Zalige outfit! Het is misschien niet meteen mijn stijl, maar als ik iemand zou zien die dit draagt zou ik zo blij worden!

  4. Ik vind de kleding leuk, maar die schoenen! Wat een lelijkerds! Zei de vrouw die Jezus Birkenstocks draagt…

  5. Ik zou het zelf niet zo snel dragen denk ik, vooral omdat ik het mij nooit zo goed vind staan haha 😉 Maar wel een hele toffe look, zie het zo bij jou aan inderdaad, leuk! 🙂

    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven