Shop tip | 6x straw bags

Het is zoveel meer dan een strandtas of picknick mand. Deze zomer zijn rieten tassen namelijk weer helemaal hip! (Hoewel het woord ‘hip’ z’n beste tijd wel heeft gehad, dacht ik zo…) Je hoeft echt niet met je badlaken onderweg te zijn naar het strand. Deze straw bags draag je namelijk ook gewoon in de stad! Het maakt je outfit lekker casual. Misschien zelfs een beetje landelijk, maar dan op de goede manier. Ik kan niet kiezen welk model het leukste is. Ze zijn allemaal ontzettend cute!

1. Pepe Jeans schoudertasje | 2. Polo Ralph Lauren schoudertas | 3. Pepe Jeans schoudertasje bruin | 4. Lauren Ralph Lauren shopper | 5. Cosmoparis shopper | 6. Esprit handtas koraal


Delen is lief

12 gedachten over “Shop tip | 6x straw bags

  1. Het maakt je outfit zoveel zomerser! Al zou ik hem toch vooral gaan gebruiken als ik eens naar het strand ga of zo 🙂 dan heb ik ook echt zo'n zomerse beach bui waar die rieten tassen bij passen…

  2. Ik vind dit ook zo'n leuke trend! Ik ga op vakantie zeker zo'n tasje aanschaffen op de markt! 🙂 xx

  3. Ahh ik zie deze tassen inderdaad steeds meer, en ik vind ze zooo leuk! Echt perfect voor de zomer, en inderdaad niet alleen maar voor op het strand! Die van de pepe jeans is echt meeeega leuk (echt, i'm in love, ik ga gelijk even naar de site… 😉

  4. Ik vind dit echt een leuke trend! Zo perfect voor de zomer <3 de tas van Pepe Jeans en Esprit zijn mijn favorieten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven