New in | Fluffy Costes vest

Al een tijdje had ik de drang om een fluffy vest te kopen, maar dat was toch iets lastiger te vinden dan gedacht. Ja, bijna elke winkel hangt vol met aaibare truien, vestjes en andere items. Toch zocht ik iets wat blijkbaar niet overal te koop is. Er zijn genoeg pastel kleurtjes, maar ik wil (natuurlijk) een zwarte! Hij moet wat langer zijn, vooral niet tuttig lijken, een recht model en zakken hebben. Geen opvallende knopen en al helemaal geen gouden riempje. Gewoon. Simpel. En hij bestaat! Bij Costes vond ik hét perfecte zachte vestje.

Ik heb ‘m  thuis meteen aangedaan, terwijl de zon scheen… Mooie kleding doet gekke dingen met je. Of ligt dat nou aan mij?


Delen is lief

7 gedachten over “New in | Fluffy Costes vest

  1. Haha die laatste zin: ik herken het! Leuk is hij! Ik heb die van mij net besteld bij miss etam . Eindelijk! Volgende week heb ik hem binnen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven