Outfit | Dotted playsuit

Make people stare outfit H&M playsuit stippen zwarte kimono dr martens sandalen

Ik heb een nieuwe playsuit! En ik ben bang dat dit de laatste dag van het jaar was dat ik ‘m kon dragen. Het najaar is echt begonnen. De laatste zomerse kleren worden volop in de uitverkoop gegooid. Natuurlijk heb ik daar nog even gebruik van gemaakt. Ik scoorde deze gestippelde playsuit namelijk voor €12 in de sale. Laat die zon maar weer terugkomen hoor! Hoewel ik stiekem wel weer zin heb om mijn fake fur jassen weer te dragen. Ik hou van fluffy. Eigenlijk wil ik ook nog wel een pluizige clutch of tas kopen. Die zijn zo cute!


Playsuit met stippen: H&M | Doorschijnende kimono: H&M | Zonnebril: V&D | Sandalen: Dr. Martens

Make people stare outfit H&M playsuit stippen zwarte kimono dr martens sandalen
Make people stare outfit H&M playsuit stippen zwarte kimono dr martens sandalen
Make people stare outfit H&M playsuit stippen zwarte kimono dr martens sandalen

Fotografie: Gerard Maalderink

Make people stare outfit H&M playsuit stippen zwarte kimono dr martens sandalen

Delen is lief

13 gedachten over “Outfit | Dotted playsuit

  1. Wat een leuk jumpsuit! Hihi, ook al hou ik van zon, ik heb ook best wel zin in de herfstmode, vooral in mooie, zachte truien om in weg te kruipen… 🙂

  2. Ah wat schattig, die playsuit! Nu ik de regen zo hard op m'n dakraam hoor, zou ik haast denken dat je 'm dit jaar niet meer aan kunt. Maar toch een goede aankoop (voor volgend jaar) 🙂

  3. Wat een onwijs leuke en schattige playsuit! Alleen al om deze te kunnen dragen, zou een eindeloze zomer inderdaad geweldig zijn 🙂 Hij staat je super!

  4. Wat een gave playsuit! Jammer dat je hem voorlopig waarschijnlijk niet aankan, want hij is wel heel tof. Stiekem is het ergens ook juist wel weer leuk om nu in te kunnen gaan slaan voor de herfst/winter, ik heb ook nog de nodige items die ik wil hebben haha.

  5. Hij is leuk! Sale shoppen online doe ik het liefst bij H&M, vandaag ook weer een winkelmandje volgegooid hihi. En ja helaas kun je hem niet echt meer aan dit jaar 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven