Outfit | Velvet dress & lightning necklace

In de nieuwste girlboss post vertelde ik dat er nog een outfit online zou komen. En hier is ie dan! Ik draag een ontzettend leuk kettinkje van Zilver & Zoet, gemaakt door girlboss Marije herself. Eigenlijk kon ik niet kiezen tussen alle leuke producten. Ik ben namelijk een echte fan van simpele en zilveren sieraden. Uiteindelijk was mijn liefde het grootst voor de kleine bliksemstraal. Deze creatie draag ik bij een shiny velvet dress, die ik voor €7 scoorde in de sale. Ik blijf een rasechte koopjesjager, haha! Wat vinden jullie van deze look en de ketting?


Jurk van geplet fluweel: H&M | Zonnebril: Polette* | Bandana sjaaltje: zo’n euroknaller-winkel | Zilveren bliksem ketting: Zilver & Zoet* | Sandalen: Dr. Martens

Fotografie: Gerard Maalderink


Delen is lief

11 gedachten over “Outfit | Velvet dress & lightning necklace

  1. Nice hoor. Ik vind velvet echt ontzettend gaaf maar heb nog niets van het stofje in huis. Ik zal waarschijnlijk over een jaar of twee met een velvet kledingstuk komen aankakken (always late).

  2. Oke, ja, wauw. Dit vind ik echt heeel erg mooi bij je staan! De foto's zijn prachtig en die kleurrr! Krijg echte hartjes ogen nu hihi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven