Outfit | Kimomo jeans

make people stare blogger outfit monki kimomo vintage mom jeans dr martens

Dat ik gek ben op denim is inmiddels al wel duidelijk, toch? Ik denk dat ik nooit te veel spijkerbroeken (of spijkerjassen) kan hebben! Het is alweer een hele tijd geleden dat ik deze nieuwe jeans kocht bij de Monki. Ik had er nog steeds geen outfit post mee gemaakt. Afgelopen vrijdag sprak ik met Loïs af om wat foto’s te maken. We konden meteen merken dat de herfst begonnen is, aangezien het na 5 minuten shooten flink begon te regenen. Gelukkig waren we in de buurt van een fijn koffietentje. Dan is schuilen ineens niet meer zo erg 😉 Anyway – mijn nieuwe broek dus. Het is een cropped model met een vintage look. Het materiaal is vrij dik, wat betekent dat je hem nog even moet uitlopen. Inlopen. Versoepelen. Ik hoop dat de verkoopster me niet heeft voorgelogen en dat mijn nieuwe aanwinst binnenkort als gegoten zit.


Gestreepte top met rits: Only via OTTO* | Leren jasje: Albert Cuypmarkt | Kimomo jeans: Monki | Schoenen: Dr. Martens

make people stare blogger outfit monki kimomo vintage mom jeans dr martens
make people stare blogger outfit monki kimomo vintage mom jeans dr martens
make people stare blogger outfit monki kimomo vintage mom jeans dr martens
make people stare blogger outfit monki kimomo vintage mom jeans dr martens

Fotografie: Loïs (Loïs’ Blog)

make people stare blogger outfit monki kimomo vintage mom jeans dr martens

Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | Kimomo jeans

  1. Super mooie broek, en die schoenen passen er ook heel goed bij! Ik zoek ook al een tijdje een broek met zo'n vintage look, love it!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven