Want to wear | Ditsy floral skirt

Nu het herfst is, ben ik geneigd om al mijn rokken en jurkjes achterin de kast te laten liggen. Zonde eigenlijk! Je kan het namelijk nog prima aan met deze dragelijke kou. Het liefst zou ik deze hele outfit in mijn winkelmandje willen gooien. Inclusief de rode enkellaarsjes die ik afgelopen week al liet zien in mijn trend artikel over de kleur rood. Ze zijn zo mooi! Hebben jullie al een crush op een item voor dit najaar?

Zwarte rok met ruches en split: River Island | Zilverkleurig kettinkje met muntjes: Elli | Mini chunky rugzak: New Look | Zwarte gebreide top met geplooide mouwen: River Island | Rode enkellaarzen van faux suede: River Island


Delen is lief

6 gedachten over “Want to wear | Ditsy floral skirt

  1. jaaa gewoon nog lekker rokken aan doen! Zonde om gelijk lange broeken aan te trekken of panty's als het weer eigenlijk nog goed genoeg is voor blote benen. Ik vind die froezels ook zo leuk. Heb net een rokje besteld met froezeltjes, een wikkelrokje. Op en top zomers (geel met bloemetjes), alvast voor de vakantie die ik nog ergens volgend jaar moet plannen ghehe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven