Shop tip | All red everything

Rood was afgelopen zomer al populair, maar ook dit najaar is deze kleur helemaal hot. Hoe meer rood, hoe beter! Draag een compleet pak in deze vurige kleur of kies voor een matchende tas. Combineer verschillende tinten (ja, dat mag!) of ga voor een perfect bijpassend setje. Eigenlijk kun je niet fout gaan. Is het allemaal wat te heftig voor je? Alleen een paar rode schoenen is ook al mooi! Bekijk de gave items hierboven maar voor wat extra inspiratie. Ik wil het gewoon allemaal hebben!

1. Gebreide trui met ruches | 2. Overslag rok | 3. Crop top met bell sleeves | 4. Laarzen met blokhak | 5. Tailored jas | 6. Cross body tas – alles verkrijgbaar bij River Island


Delen is lief

7 gedachten over “Shop tip | All red everything

  1. Ahh felrood is zo'n heerlijke kleur! Ik heb zelf een felrode trui, maar zo'n felrode jas zie ik ook wel zitten hihi, hoe leuk!?

  2. Wat een superleuke items allemaal! Ik heb een tijdje terug tweedehands een rode jas gescoord. Verder heb ik eigenlijk niets roods in mijn kast, maar dat komt vooral doordat ik rood niet heel mooi vind staan bij mijn haarkleur. Bij andere mensen vind ik het wel een prachtige kleur 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven