Want to wear | Suit with sass

Make people stare blogger pak herfst outfit inspiratie sok laarzen

Iets wat eigenlijk nog steeds op mijn wishlist staat, is een pak. Een blazer met bijpassende pantalon. Of het nou een streepje, ruitje of een panterprint heeft. Ik vind het zó gaaf! Het klinkt misschien heel chic, maar zo’n set kun je ook op een nonchalante manier dragen. Met sneaker bijvoorbeeld, of een paar sock boots! Dit zijn laarzen zoals je hierboven ziet. Het lijkt bijna alsof je een sportsok in je pumps draagt. Een beetje vreemd misschien, maar heel tof. Om het nog wat te ‘down dressen’ heb je alleen nog maar een fijn t-shirt nodig. Het liefst een beetje oversized. Pak er een rond tasje bij en je outfit is wat mij betreft helemaal geslaagd. Wat denk jij ervan? En heb je zelf al een pak in de kast hangen? Ik ben benieuwd!


Outfit details: T-shirt met fluffy SAS quote | Zwarte sock boots | Gestreepte pantalon met visgraatmotief | Gestreepte blazer met driekwart mouw | Ronde crossbody tas – alles verkrijgbaar bij River Island


Delen is lief

14 gedachten over “Want to wear | Suit with sass

  1. Ik begin ook meer en meer sneakers te combineren met een klassieke look of zelfs rokjes en kleedjes. Hakken maken meer en meer plaats voor minder pijnlijke voeten. En er zijn best wel mooie sneakers ook! 🙂

  2. Ik draag eigenlijk nooit pakken. Ik heb altijd jurkjes,aan, bijna altijd toch. Ik hou in het algemeen.niet zo van broeken, ik sta er ook niet mee. Dat wil.niet zeggen dat een ander er niet mooi mee kan staan. Ieder zijn.eigen stijl, zeg ik altijd, gelukkig maar.

  3. Een pak? Ik heb er heeeeeel veel. Ook nog tig mantelpakjes. Wel allemaal uit mijn bankwereld-verleden. Dus inmiddels alweer 5 jaar geleden dat ik het regelmatig (lees: iedere dag) droeg. Wel altijd met een twist. Een net iets te kort rokje. Stiletto heels of met veel glitter en glamour. Ik hield en houd daar wel van. Inmiddels ben ik iets teveel in de skinny jeans-periode beland. Aan de andere kant draag ik ook heel graag een van mijn vele LaDress-jurkjes (google maar. Ook hele fijne jurkjes). Goede trigger om weer mijn pakken te gaan dragen.

  4. Ik vind het een heel mooi pak. Zo zie je er meteen keurig uit!

    n.b. Ik zie dat je een Blogger blog hebt maar nog geen veilige https. Op mijn blog bloggenenloggen.nl heb ik een tutorial gepubliceerd waarin ik uitleg hoe je dat kunt instellen : )

  5. Een pak mis ik ook nog in mijn kledingkast en ik zou hem op dezelfde manier stylen als jou. Lekker casual met sneakers en een T-shirt, love it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven