Outfit | Blue beret

My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek

Dat de baret hot is, vertelde ik laatst al in mijn trend artikel. Ik had al een tijdje een crush op deze accessoire. Toen ik het vilten hoedje tijdens de shopping night van My Jewellery tegenkwam, werd ik meteen heel enthousiast! Ik heb nog even getwijfeld over de kleur. In het grijs of zwart is de baret namelijk ook heel tof! Toch heb ik voor donkerblauw gekozen. Dat is natuurlijk lekker makkelijk te combineren en een keertje wat anders dan zwart ;). Het is fijn om iets op je hoofd te dragen tijdens deze koude maanden. Er lag vorige week zelfs sneeuw in Nederland! Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet de grootste fan ben van al die winterpret, maar heel mooi was het wel. Ik ben dus nog even naar buiten gegaan om outfit foto’s te maken. Naast m’n nieuwe baret draag ik trouwens ook nieuwe kettinkjes. Zo leuk om te mixen met andere kleine sieraden! En natuurlijk kon ik de deur niet uit zonder een fluffy jas van nep bont. Wat vind jij van deze winterse look?


Jas van imitatiebont: Promiss | Blauwe fluwelen top: Forever21 | Flare broek met streepjes: The Sting | Donkerblauwe baret: My Jewellery* | Zilveren choker met hartjes & zilveren ‘dreamer’ ketting: My Jewellery* | Zwarte veterlaarzen: Timberland via Onlybrands*

My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek
My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek
My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek
My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek
My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek

Fotografie: Gerard Maalderink

My Jewellery baret kettinkjes blogger winter outfit Make people stare imitatie bont jas flare broek

Delen is lief

13 gedachten over “Outfit | Blue beret

  1. Hij staat je erg goed! Vroeger (toen ik nog jong, hip en strak was) had ik ze ook, maar helaas niet veel gedragen. Misschien moet ik ze toch maar weer eens uit het stof halen?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven