Outfit | Studded biker boots

Invito zwarte biker boots met studs rits enkellaarsjes blogger inspirator outfit Make people stare

Mijn eerste outfit post van 2018! Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad en wens je natuurlijk een heel gelukkig nieuwjaar! Mijn oudejaarsdag was eigenlijk heel relaxed. Mijn vriend kwam hierheen om het samen met m’n ouders te vieren. We hebben zelfgemaakte oliebollen en appelbeignets gegeten, games gespeeld, tv gekeken, sterretjes afgestoken (wat een waaghals ben ik hè) en champagne gedronken met de buren. De volgende dag stond vooral in het teken van slapen tot diep in de middag en rondlopen in mijn onesie. Later op de dag zijn we nog met een groot deel van de familie naar oma geweest. Nieuwjaar winnen. Noemen ze dat eigenlijk overal zo? Goede voornemens doe ik niet echt aan. Ik ben vooral mega benieuwd wat dit nieuwe jaar allemaal gaat brengen.

Ik begin in ieder geval goed met een nieuw paar schoenen, namelijk deze stoere biker boots van Invito. Wat zijn ze gaaf! De zwarte enkellaarzen hebben studs en een rits aan de voorkant. Door deze details vallen ze meteen lekker op! Normaal draag ik eigenlijk bijna altijd veterlaarzen. Ik moet dan ook toegeven dat dit mijn aller eerste paar biker boots is. En ik kan je vertellen dat ik er heel blij mee ben!

In principe kun je deze schoenen combineren met elke outfit. Heel fijn voor in het najaar! Vandaag draag ik de enkellaarsjes met een simpele zwarte jeans. Werkt altijd! Om de koude wind te trotseren, heb ik naast een coltrui ook mijn bomberjack weer eens tevoorschijn gehaald. Deze bomber scoorde ik meer dan een jaar geleden in de sale met 50% korting. Een leuke afwisseling op mijn fluffy jassen verslaving en een toffe combi bij de nieuwe boots!


Burgundy gewatteerd bomberjack: Monki | Grijze gebreide coltrui: Vero Moda via OTTO* | Zwarte mid-waisted skinny jeans: Monki | Zwarte bikerboots met rits en studs: INVITO*

Invito zwarte biker boots met studs rits enkellaarsjes blogger inspirator outfit Make people stare
Invito zwarte biker boots met studs rits enkellaarsjes blogger inspirator outfit Make people stare
Invito zwarte biker boots met studs rits enkellaarsjes blogger inspirator outfit Make people stare
Invito zwarte biker boots met studs rits enkellaarsjes blogger inspirator outfit Make people stare

Fotografie: Gerard Maalderink

Invito zwarte biker boots met studs rits enkellaarsjes blogger inspirator outfit Make people stare


Delen is lief

11 gedachten over “Outfit | Studded biker boots

  1. Ohhh nee geen sterretjes! Hoe durf je, haha :p
    De beste wensen nog voor het nieuwe jaar!
    Nieuwjaar winnen ken ik eigenlijk niet haha.
    Je nieuwe laarsjes zou ik ook zo kopen, ze zien er echt gaaf uit!

  2. Mooi! Ik hou van stoer, maar ben bang dat deze boots voor mij net te grof zouden zijn, maar ze staan je (net als de rest van de outfit) geweldig.

  3. Super toffe outfit! Niks voor mij, maar het staat jou echt onwijs gaaf. De term 'nieuwjaar winnen' ken ik trouwens niet, haha!

  4. Ik vind ze heel stoer inderdaad. En met die rits makkelijk om aan te doen. Zelf vind ik de rits niet superleuk staan, maar wel praktisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven