Shop tip | 6x puffer jacket

Trend winter 2017 2018 puffer jacket gewatteerde jassen puffa coat blogger shop tips

De gewatteerde jassen zijn al een tijdje een trend. Toch had ik er nog niets over gedeeld op mijn blog. Toen ik laatst een puffer jacket tegenkwam in de sale, besefte ik weer hoe leuk deze jassen eigenlijk zijn. (De jas was er trouwens niet meer in mijn maat, helaas) Vooral een oversized model ziet er stoer en nonchalant uit. MAAR koop alsjeblieft geen glimmende vuilniszak met een kraag van echt bont. Allebei een absolute no-go. Een goedkoop shiny stofje kan er zó fout uitzien. En dat is alles behalve de bedoeling. Waarom je altijd voor imitatiebont moet gaan hoef ik je hopelijk niet uit te leggen. Ik vind over het algemeen deze puffer jassen sowieso mooier zonder een fluffy randje. Qua kleur kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Een mat zwarte is altijd goed. Wil je een statement maken? Kies eens voor een kleurtje of een ander materiaal. Wat is jouw favoriet?


1. Groene gewatteerde jas | 2. Lange zwarte fluwelen jas | 3. Roze jas met imitatiebont | 4. Lichtblauwe jas met capuchon | 5. Lange grijze fluwelen jas | 6. Rode jas met strik – alles verkrijgbaar bij Boohoo


Delen is lief

8 gedachten over “Shop tip | 6x puffer jacket

  1. Ahh puffer jackets vind ik zo leuk! En ze lijken me ook zo fijn en heerlijk warm om in weg te kruipen!

  2. Die lichtblauwe vind ik wel leuk. Maar dan eigenlijk wel in een andere kleur. Ik ben ook echt een zeur met jassen hoor 😉

  3. Oeeeh de roze met imitatiebont vind ik wel een prachtig exemplaar! Persoonlijk ben ik meer voor stoffen jassen maar met dit regenweer is een puffer jacket wel handiger

  4. Jaa, deze jassen vind ik echt supertof, ook als ik hier weer al die foto's zie! Echter vind ik het dan weer niets voor mij haha 😉

    xx Alex

    (ps. ik heb een leuke winactie online staan!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven