Shop tip | 6x grijze ruitjes

Grijze geruite kleding is ontzettend populair op dit moment. Vooral de checked blazer is een hot item! Vaak is het een wat langer model met klassieke look. Toch hoeft het er helemaal niet tuttig uit te zien. In tegendeel zelfs! Blazers zijn een goede basic die je op elke manier kunt afstylen. Met een simpele jeans en wit t-shirt is het lekker nonchalant, met een all-black outfit juist heel cool en met een bijpassende pantalon heb je een mega stylish pak. Ook de lange jassen met ruitjes zijn heel tof voor de winter en het frisse voorjaar. Kies er eentje die tot onder je knieën komt of zelfs tot aan je enkels. Het maakt dan niet meer uit wat je eronder draagt, want je ziet er altijd top uit 😉 Heb jij al een van deze trendy items in je kast? Of staat het nog op je wishlist? Hierboven staan een paar van mijn favorieten!


1.Grijze geruite double-breasted blazer | 2. Grijze geruite blazer met glitter | 3. Geruite jersey swingjurk met strikjes | 4. Geruite broek met riem van touw | 5. Bruine klassiek geruite blazer | 6. Grijze geruite broek met strik ceintuur – alles verkrijgbaar bij River Island


Delen is lief

12 gedachten over “Shop tip | 6x grijze ruitjes

  1. Echt mijn ding niet, ik ben voor één en al kleur…. Maar he, gelukkig is iedereen ander! Als jij het leuk vindt, moet je het dragen is mijn moto, zelfs al is het een frozen-jurk of je pijama. 😉

  2. Oh ja! Ik herken deze outfit meteen. Deze trend zie je langzaam aan steeds vaker terugkomen als je in de stad bent.

  3. Helemaal mee met grijs maar ruitjes zijn echt absoluut niet mijn ding,
    Dit zal een trendje worden dat ik aan me voorbij ga laten gaan.

  4. Ik heb laatst een colbertje met zo'n ruitje gekocht, ik ben helemaal fan! Ook zo'n heel pak vind ik echt mega tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven